måndag 19 augusti 2013

Det vi gjort vid staden, i mitt hjärta.

Förutom att fira två födelsedagar för lillen, hälsa på släkt, fylla upp en hel kärra med gamla fina möbler och ting att ta med hem till Öland, gå på restaurang med en speedad lille som skrämmer bordsgrannarna så de hoppar högt, hitta och köpa antikt lås, stöta på färska älgspår och dessutom se att hunden får vittring och vara helt allena i skogen = hög puls och hjärtat i halsgropen, göra sjukt bra fynd på Röda korset i Askersund, (kommer bilder), träffa fina vänner för att sedan gå ut på club och inse att dansa på club inte längre lockar, (det minsta) men att fina vänner gör det, handla färska ekologiska grönsaker och färskt bröd från ung kille som satsar, leta kantareller och tillslut få ihop till en kantarelltoast, få bra känslor i magen över att vara hemma vid staden i mitt hjärta. Ja förutom det så har vi även gjort det här:

Haft rufsiga Margareta-flätor.
Får alltid så mycket beröm av äldre damer när jag har den här frisyren. Som om de minns tillbaka till forna tider då de själva flätade likadana flätor och fäste på toppen av huvudet.

Låtit lillen hoppa från gustaviansk byrå.

Kollat på konst vid Örebroslott.

Åkt hit. Till en favoritplats.

Där naken kvinna balanserar på linje över vattnet.

Ok, tjatigt, tjatigt med flätor och randig tröja, igen. (Hur många randiga tröjor kan man äga egentligen?) Men jag gillar och då blir det så.

Hängt vid klorofyll rika blad.

Tittat lite på rosiga rabatter och raka linjer. Fint.
Tycker om stora vackra trädgårdar som man får spatsera i.
Sen har vi gjort lite till, men det kommer jag inte på nu så det får vara.
2 kommentarer:

 1. Sitter just nu 7000m ovanför Paris med destination Barcelona och har så tråkigt MEN din blogg lättar upp resan bra! Man blir så glad var gång man besöker den då det är relativt lätt att relatera till dina posts :) Keep up the good work! Sänder dig ett nr när jag kommit fram och har skaffat telefon.

  Ta hand om dig och familjen!

  Ciao

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, låter spännande med Barcelona. Hoppas du får det bra där.
   Blir hemskt glad att jag kunde förgylla delar av din flygplansresa.
   Ha det gott. Så hörs vi.

   Radera