onsdag 21 maj 2014

Dagens som gick.

Jag och lillen började dagen med att sätta lite plantor som har väntat ett tag på att få komma i jord. Jag ryckte lite ogräs också medan lillen krattade och grävde.

Sedan inspekterade jag vår fantastiskt fina potatisupptagare, som min man köpte igår på blocket.
Med 50 kg potatis i jorden känns det som en god idé att ha något slags hjälpmedel att få upp den med. När det väl är dags.

 Ett kap.

Lillen hade fått ny solhatt och ville inget annat än att köra bil idag, (ja, han sitter och "kör" i förarsätet, trycker på alla knappar och drar i alla spakar). Trots att svetten rann längs med hans hårtestar skulle han absolut inte gå ur bilen.

Försökte få en bild på hans nya sandaler. Dock var det svårt när man inte har tid att stå still.

Tog även lite bilder på blommor som jag gillar att fota. Sen gjorde jag världens snabbaste glass, (som ni självklart kommer få recept på.) som lillen och jag åt på verandan.

Stötte på grannens katt som tog sig friheten att sola på vår "parkbänk". Tänk om Ester visste.

Han visade upp sin mjuka och lurviga sida för mig. Det är annat för Ester. Där är det bara utfällda klor som gäller.

Lite mer blommor bara.

Hela dagen var vi ute. Så varmt. Gillar inte det där extremt varma egentligen. Blir mest yr. Men framåt eftermiddagen brukar det bli perfekt värme. Idag blev det rensning av grusgången när solen gått ner lite.

Vår infart som jag tycker är så vacker nu. Grön och lummig...

...med grenar och löv som tak.

Vi tog även en lång promenad, samt for till Stora rör, för att titta på vattnet. Jag somnade sittandes på en stol, (en anings trött) och maken klippte gräset.
En helt vanlig dag hemma hos familjen Wenngren med andra ord.
2 kommentarer: