torsdag 13 september 2012

Frida & IFrida, min allra bästa vän har också fått en baby. 2 veckor och 5 dagar efter våran pojk tittade han ut. Detta känns helt underbart!!

Frida och jag har följt varandra i livet sedan sex års ålder. Vi har gjort allt det där vänner gör och inte bör göra.
Som person är Frida en smart, trygg och modig tjej som alltid ställer upp, hon tappar (nästan) aldrig humöret, och hon har en förmåga att bli omtyckt av alla människor hon möter och framför allt så har hon tålamodet att stå ut med mig. Denna goa människa har jag fått äran att ha i mitt liv i 24 år och att vi lyckats att vara så nära vänner under alla dessa år känns helt fantastiskt. För vi bor nämligen 40 mil ifrån varandra och det har vi gjort i nästan 9 års tid och det vet vi ju alla att långdistansförhållande kan vara förödande både för käresta och vänner.
Duster har vi också haft, många, men att hitta tillbaka till varandra det har vi alltid gjort. För duster kan man ha, olika intressen kan man ha, att bo i olika städer går också bra. Men den värsta fienden för en relation är att när man utvecklas åt olika håll, speciellt när man inte ses så ofta. Telefonsamtalen tenderar att minska, samtalsämnen sinar och din kära vän är inte längre lika aktiv i dina tankar. Plötsligt är ni bara...bekanta.

Det är så sorgligt när detta händer. Så därför är jag så glad att vi har fått barn så nära inpå varandra. För detta gör att vi ligger i fas i våra respektive liv. Vi kommer följas åt med händelser, problem och allt som kan tänkas dyka upp nu när vi blivit mammor.
Så förhoppningsvis fortsätter vi att ringas, vi fortsätter att tala i mun på varandra och Frida och hennes lilla familj fortsätter att finnas med i mina tankar och planer. För något annat vore helt otänkbart.

2 kommentarer:

  1. Jättefint Annelie.

    SvaraRadera
  2. Ojojoj! Jag kan knappt läsa eftersom ögonen är alldeles tårfyllda. Älskade Annelie vilken tur att vi har varandra. Nu när man har blivit lite äldre och klokare så inser man hur lyckligt lottad man är som har så fin relation till sin barndomsvän. Det är sådant som folk blir avundsjuka på.. Det blir varmt inombords när jag tänker på vilken mysig tid vi har framför oss tillsammans med våra fina familjer. Friends forever! <3

    Puss & Kram
    /Frida

    SvaraRadera