onsdag 10 oktober 2012

Bästa äggmackan.

När jag och maken är ute på utflykter tar vi ibland med oss matsäck och den bästa av alla matsäckar är äggmacka. Här kommer en guide till den bästa mackan.

För bästa smak och kvalitet behöver man tas sig till ett ställe där denna damen, eller en släkting till damen huserar.

Sedan köper man en påse med dessa godingar.

Väl hemma steker man ägget. Skivar ett gott bröd som även det läggs i stekpannan för lite färg. Smöra sedan brödet och montera ihop mackan. Låt svalna något och paketera sedan in mackan i smörgåspapper för den ultimata känslan av "förr i tiden" smörgås.
Till detta serveras varm choklad eller kaffe på termos. I med allt i en korg och bege dig ut. Upplevelsen med matsäck i naturen blir nästan löjligt mysig, men det är så det ska vara.

1 kommentar:

  1. Precis som i älskogen stekt ägg på mackan.

    SvaraRadera