onsdag 17 oktober 2012

Ester.


Jag har ju helt glömt bort att visa upp vår fjärde familjemedlem, nämligen Ester.
Låt mig presenter!
Hon är en drygt ettårig katt som gillar att vila i kastruller, badkar och alla trånga utrymmen. Hennes säng är en porslinskål, där hon sover stor del av sin lediga tid. När hon är aktiv jagar hon fåglar som absolut ska tas in i huset (helst levande). Hon är också extremt nyfiken, gärna går hon ut på hustak och hoppar sedan rakt ut i luften utan tanke på x antal meter till marken, även när övervåningens fönster står vidöppet skas det ut på fönsterbläcket så man ramlar ner från andra våningen.
Hon gillar inte att bli buren eller att kela. En liten strykning på ryggen är lagom nog. Hon har inte heller begåvats med sinne för balans eller grace, trots att hon är katt. Nej, hon kraschar rakt in i väggar när farten är för hög, trampar lite snett och ramlar ner från diverse möbler.
Hon tycker den nya bebisen är jättekonstig och skriker alldeles för högt och lite åtsidosatt känner hon sig nog, torts att hon inte vill bli klappad och kelad med.
Men det hon gillar allra, allra mest är att putta och välta ner mattes älskade antikviteter och loppisfynd rakt ner i golvet så det säger KRAS!!! För då mås det, vill jag säga.

Inte helt med på noterna.

Liten skit.

Högt upp i bokhyllan. Gamla favoritplatsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar