måndag 29 juli 2013

Regn, en date, Bo Diddley och tapas.

Hallå där alla, mitt i sommarvärmen.
Så bra att det äntligen kom lite regn, kanske inte alla håller med mig men det har verkligen behövts vatten i skog mark en längre tid och så äntligen kom det lite även fast det inte skadar ifall det faller ännu lite mer. Mina grödor blir ju hemskt glada i vilket fall.

Ikväll ska jag ut på middag med min man. Vi har inte varit på någon date eller hittat på något ensamma sedan lillen kom till världen, så det kan ju vara på sin plats kan man tycka. Ska i alla fall bli trevligt, (att äta på restaurang är ju en av mina hobbys. Kan vara bland det bästa man kan hitta på tror jag bestämt), och på tal om mat härom kvällen åt vi min favorit, tapas. Gudars, skulle nog kunna leva på det. Jag menar, man kan ju variera sig i all oändlighet. Det är bara att låta fantasin flöda. 

Förövrigt lyssnar jag just nu, när jag skriver det här på Bo Diddleys - I´m a man. Konstaterar dock att skriva samtidigt som jag lyssnar på musik absolut inte funkar för mig. Texten verkar bli hemskt spretig och jag kan inte koncentrera mig så jag tror jag lägger ner.

Så hej på någon dag eller två.

Ost och kork. Två bra saker.

Kronärtskocka med citronsmör är en favorit som verkligen smälter i munnen och som aldrig känns fet och tung. Perfekt som tapas.

Att äta sig in till hjärtat. 


2 kommentarer:

  1. Checkade låten du lyssnade på och det var skön musik ifrån den där mr Diddley!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är det rackarns trevlig musik.

      Radera