torsdag 12 september 2013

Före och efter bild på tråkiga hörnet.

När jag gick på min fotokurs i somras var jag ensam hemma i fem dagar och passade då på att göra om sovrummet på kvällarna. Fint blev det och jag är så glad att slippa sova i det mest ångestframkallande sovrum jag någonsin sovit i. Nu är rummet lugnt och behagligt. Så jag ligger gärna och drar mig i sängen om jag nu skulle ha turen att få sovmorgon vill säga.
Tänkte i alla fall att jag skulle visa en före och en efter bild på hörnet där den as-tunga arkivbyrån står. Jag målade om den i en mattsvart färg, som gjorde sig riktigt bra till beslagen. Sen var det bara att inreda, ni vet det där roliga och sen beskåda resultatet.

Ja, här är då före bilden. Hemskt tråkigt hörn.

Så efter lite färg och piff blev det så här.
Allt på bilden är gammalt som gatan. Ja, kanske ena måttbandet på provdockan kan vara nytt. Men annars är det bara fina gamla grejer som jag har stött på här och där.

2 kommentarer:

  1. Wow, så snygg byrån blev! Tänk vad lite färg (och en del arbete) kan göra! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för det :)) Ja, det är verkligen mycket man kan göra med färg och framförallt fantasi. Inte ofta man behöver köpa nytt med andra ord utan bara jonglera lite i hjärnarkivet så har man sig en ny möbel.

      Radera