söndag 7 april 2013

Vårsol, brödbak och babysim i badkaret.


Helgen for förbi fort som bara den. Så som det brukar vara med andra ord. Men vad gör väl det när det snart är vår (jo, den kommer, den är bara runt hörnet tror jag).
I lördags fick vi i alla fall en liten försmak på vad som ska komma skall. Det var soligt och riktigt varmt och härligt ute. Små, små knoppiga blommor tittade upp lite var stans och snön hade smält bort på nästan hela tomten. I växthuset hade tulpanerna, vars lökar jag satte i höstas tittat upp. Känns riktigt bra att inga rådjur kan kalasa på blomstern i år. 1-0 till mig.
På kvällen blev det min sedvanliga titt på Go´ kväll lördag. Jag är stormförtjust i det programmet. Det är så trivsamt och harmoniskt. Ingen hets eller flashiga uppvisningar av det senaste. Det bara är, helt enkelt.

Idag har jag bakat bröd. Hur mycket som helst känns det som, för limporna låg i stora travar i köket men det är ju bara att frysa in tänker jag. Sen badade lillen med pappa och gudars kan man älska vatten mer än han? I kväll fullkomligt kastade han sig helt orädd fram i vattnet. Såklart, vi har ju haft påsklov från babysimmet så när han fick komma ner i härligt varmt vatten var han ju bara tvungen att visa sin enorma förtjusning. Ska bli kul att se hur hans simkunskaper ser ut i veckan när det är dags igen.

Isbeklätt hav.

Här är det nog fint på sommaren när portalen blommar.

Jag i min loppis-köpta kjol.

Massa gott åt vi i helgen.


En glimt från lillens rum. Längtar så tills han kan ha hängselbyxorna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar